Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Special: Volvo – Paleis 11

Special: Volvo – Paleis 11

Made in Belgium

26.12.2012

Volvo pakt op de Heysel uit met twee nieuwe varianten van de V40 die in Gent wordt vervaardigd. De Cross Country en de R-Design beleven hun Belgische première.

Special Volvo – Paleis 11De V40 Cross Country en de V40 R-Design zijn respectievelijk de avontuurlijke en de sportieve versies van de vijfdeurs crossover die bij Volvo Gent wordt geproduceerd. Met een stoere aankleding, extra bescherming, meer bodemvrijheid en mogelijk vierwielaandrijving op de topversie (T5 met 254 pk) is de V40 Cross Country goed voor alle werk en alle terrein. De R-Design behandeling levert de V40 dan weer een zeer dynamische look op met aangepast bumperwerk met een grotere luchtinlaat vooraan en een diffusor achteraan en 17 duims sportvelgen om het geheel af te ronden.

Special Volvo – Paleis 11Een andere blikvanger op deze stand is de V60 Plug-in Hybrid, de eerste dieselhybride met oplaadmogelijkheid, die meteen een sterk debuut maakte. Deze ecologische Volvo koppelt een laag verbruik (1,9 l/100 km en 49 g/km CO2!) aan zeer sterke prestaties. In de Power modus combineert de V60 namelijk het vermogen van zijn 215 pk sterke dieselkrachtbron aan de 70 pk van de elektromotor, zodat hij er op zijn sloffen een sprint van 0 tot 100 km/u in 6,9 sec. uitperst.

Naar de kleinste Volvo moet je dan weer niet meer zoeken op de stand. De C30 ging eind december uit productie en krijgt niet meteen een opvolger.

Klik hier voor alle nieuws over het merk Volvo

Klik hier en zoek uw occasie Volvo tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Volvo, en een selectie van tweedehandse Volvo’s.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.