Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Special: Peugeot op Autosalon van Brussel – Paleis 4 – Showtime!

Hoewel de stand van Peugeot niet over opmerkelijke nieuwigheden beschikt, valt er toch spektakel te beleven.

Alle auto’s op de stand – enfin, toch bijna alle – waren al een keer op een ander Salon te zien. Toch is de stand een bezoek zeker waard.

Sport

Eerst en vooral heeft Peugeot de 308 R Concept staan, en die blijft niet zo lang meer een concept. De straatversies wordt eind januari al aan de pers voorgesteld. Bovendien pronkt hij naast de RCZ R waarover we u recent nog spraken. Peugeot haalt ook de monsterlijke 208 T16 Pikes Peak naar Brussel waarmee Sébastien Loeb het record van de Amerikaanse heuvelkoers van de tabellen veegde. Liefhebbers kunnen zich nog vergapen aan de overdonderende concept car Onyx.

Facelift

Laat ons ook nog even met de voeten naar de begane grond terugkeren. Want de 3008 en de 5008 hebben een verjongingsbeurt gekregen. Vooraan passen ze nu beter in de nieuwe Peugeot-look. Techneuten kunnen een ommetje maken langs de 208 HybridAir. Die combineert een benzinemotor met een aandrijving op perslucht. Origineel, op zijn minst.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Peugeot 308 SW Hybrid (2022) banner

Peugeot 308 SW Hybrid 180: stijlvolle plug-in met koffer

Autotests · Peugeot
Peugeot 308 Review 2021

Peugeot 308: als goede wijn (2021)

Autotests · Peugeot
AS24 Peugeot banner

Peugeot 508 Peugeot Sport Engineered: nieuwe richting

Autotests · Peugeot
Ontdek meer