92ste Autosalon van Brussel
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Special: Peugeot op Autosalon van Brussel – Paleis 4

Special: Peugeot op Autosalon van Brussel – Paleis 4

Showtime!

09.01.2014

Hoewel de stand van Peugeot niet over opmerkelijke nieuwigheden beschikt, valt er toch spektakel te beleven.

Alle auto’s op de stand – enfin, toch bijna alle – waren al een keer op een ander Salon te zien. Toch is de stand een bezoek zeker waard.

Sport

Special Peugeot op Autosalon van Brussel – Paleis 4Eerst en vooral heeft Peugeot de 308 R Concept staan, en die blijft niet zo lang meer een concept. De straatversies wordt eind januari al aan de pers voorgesteld. Bovendien pronkt hij naast de RCZ R waarover we u recent nog spraken. Peugeot haalt ook de monsterlijke 208 T16 Pikes Peak naar Brussel waarmee Sébastien Loeb het record van de Amerikaanse heuvelkoers van de tabellen veegde. Liefhebbers kunnen zich nog vergapen aan de overdonderende concept car Onyx.

Facelift

Special Peugeot op Autosalon van Brussel – Paleis 4Laat ons ook nog even met de voeten naar de begane grond terugkeren. Want de 3008 en de 5008 hebben een verjongingsbeurt gekregen. Vooraan passen ze nu beter in de nieuwe Peugeot-look. Techneuten kunnen een ommetje maken langs de 208 HybridAir. Die combineert een benzinemotor met een aandrijving op perslucht. Origineel, op zijn minst.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.