92ste Autosalon van Brussel
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Special: Nissan op Salon van Brussel – Paleis 6

Special: Nissan op Salon van Brussel – Paleis 6

Groot verschil

11.01.2014

Met zowel de rationele stadswagens als superkrachtige sportwagens, zijn de stijlverschillen op de Nissanstand groot. Maar er is ook een grote première.

Neen, Nissan is nog steeds meer dan een merk dat elektrische auto’s promoot. Er is meer dan de Leaf. Dat zal u ook zien op de stand, waar een compacte crossover in het middelpunt van de belangstelling zal staan: de nieuwe Qashqai.

Eerste internationaal salon

Special Nissan op Salon van Brussel – Paleis 6De nieuwe Qashqai, de tweede onder die naam, staat in Brussel. Hoewel hij al eerder is voorgesteld en Nissan dan ook weigert over een wereldpremière te spreken, is Brussel toch maar mooi het eerste internationaal salon waar hij te zien zal zijn voor het grote publiek. Nissan biedt u dus een mooie primeur aan, maar de Belgen hebben dan ook al aangetoond dat ze wel van de Qashqai houden.

Europese première

Special Nissan op Salon van Brussel – Paleis 6Nissan is ook èèn van de meest sportieve merken van de wereld. De GT-R met zijn aanpassingen voor bouwjaar 2014 is bij ons als Europese première te zien. Nissan stelt dat hij meer esthetisch raffinement heeft zowel buiten als binnen, maar stel u daar vooral geen grote veranderingen bij voor. Maar hij wint wel wat aan pk’s en dus aan seconden in de rondetijd. Om nog even bij de sport te blijven, kan het Belgisch publiek ook gaan kijken naar de snelste versie van de 370Z, de Nismo. Die is met zijn 344 pk meer dan ooit een antidotum voor de Porsche Cayman.

Voor de show laat Nissan ook nog de ZEOD RC zien, de 100 procent elektrische racewagen waarmee Nissan in juni aan de start wil komen van de 24 Uren van Le Mans.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.