Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Special: Mini – Paleis 7 – Europese première

Mini levert het Brusselse autosalon een Europese première met de Paceman John Cooper Works All4. Dit is de nieuwste en krachtigste versie van de Sports Activity Coupé in het Mini-gamma.

Onder de motorkap zit de tot 218 pk opgepepte variante van de 1,6 liter-turbo die meteen wordt gekoppeld aan een permanente, variabele vierwielaandrijving. Daarmee weet de Paceman JCW All4 als geen ander sterke prestaties aan een degelijk rijgedrag én natuurlijk een zeer trendy look te koppelen. Voor het Belgische publiek is de Paceman trouwens op zich al een nieuwigheid. Dit model komt bij ons in het voorjaar op de markt. In Paleis 7 staan reeds de Cooper D en Cooper S te blinken naast de John Cooper Works, die uiteraard de topversie van de Paceman wordt.

Op de Mini-stand kan men ook kennismaken met de Clubvan. Dat is de handige bestelwagenversie van de Clubman, die eveneens aanwezig is. Het belangrijkste verschil is dat er vooraan slechts twee zitplaatsen voorzien zijn, terwijl achterin een lange, vlakke bodem voor voldoende laadruimte en een makkelijke belading zorgt.

Verder brengt Mini nog een selectie uit het intussen zeer ruime gamma met onder meer de Roadster tweezitter of de Cabrio, die plaats biedt aan vier, en de speciale, exclusieve series, Hatch Ray en Bayswater.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

AS24 Mini banner

Mini Cooper SE Countryman ALL4: elektrisch karakter

Autotests · MINI
AS24 Test Mini JCW GP banner

Mini John Cooper Works GP: de radicaalste Mini ooit?

Autotests · MINI
Mini Cooper SE Review 2020

Mini Cooper SE: Electric goes Mini!

Autotests · MINI
Ontdek meer