Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Special: Mini – Paleis 7

Special: Mini – Paleis 7

Europese première

19.12.2012

Mini levert het Brusselse autosalon een Europese première met de Paceman John Cooper Works All4. Dit is de nieuwste en krachtigste versie van de Sports Activity Coupé in het Mini-gamma. Onder de motorkap zit de tot 218 pk opgepepte variante van de 1,6 liter-turbo die meteen wordt gekoppeld aan een permanente, variabele vierwielaandrijving. Daarmee weet de Paceman JCW All4 als geen ander sterke prestaties aan een degelijk rijgedrag én natuurlijk een zeer trendy look te koppelen.

Special Mini – Paleis 7Voor het Belgische publiek is de Paceman trouwens op zich al een nieuwigheid. Dit model komt bij ons in het voorjaar op de markt. In Paleis 7 staan reeds de Cooper D en Cooper S te blinken naast de John Cooper Works, die uiteraard de topversie van de Paceman wordt.

Op de Mini-stand kan men ook kennismaken met de Clubvan. Dat is de handige bestelwagenversie van de Clubman, die eveneens aanwezig is. Het belangrijkste verschil is dat er vooraan slechts twee zitplaatsen voorzien zijn, terwijl achterin een lange, vlakke bodem voor voldoende laadruimte en een makkelijke belading zorgt.

Verder brengt Mini nog een selectie uit het intussen zeer ruime gamma met onder meer de Roadster tweezitter of de Cabrio, die plaats biedt aan vier, en de speciale, exclusieve series, Hatch Ray en Bayswater.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.