Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Special: Land Rover – Paleis 7 et 11

Special: Land Rover – Paleis 7 et 11

Hare Majesteit

09.01.2013

Niet alle constructeurs staan even gedeprimeerd op het Salon. Land Rover bijvoorbeeld mag nog een feestje bouwen omdat het vorig jaar afsloot met een meerverkoop van 70 procent.

Special Land Rover – Paleis 7 et 11Het zal dus met de grootste glimlach zijn dat men u op de Land Rover-stand zal meetronen om de vernieuwde Freelander en Discovery te ontdekken. De Freelander is aantrekkelijker dan ooit. Vooral omdat voortaan elke motor aan elk uitrustingsniveau kan worden gekoppeld. De duurste afwerking kan nu dus ook met de basisuitrusting en tweewielaandrijving bijvoorbeeld. De kleine wijzigingen aan het uiterlijk (nieuwe lichtblokken, led-lichten achteraan,...) en het interieur (nieuw 7'' aanraakscherm, voice command, hifi van 825 W,...) geven de Brit nog meer klasse.

Special Land Rover – Paleis 7 et 11De Discovery 4 is ook licht gewijzigd. Dankzij enkele nieuwe uitrustingen kan hij zich voortaan wat meer als luxeproduct positioneren. Zo kan je kiezen voor een infotainmentsysteem met digitale radiotuner (DAB) en met extra terreinopties voor de gps. Het 4x4i-systeem geeft live enkele belangrijke offroadparameters weer, zoals de klimhoek en de stuurstand van de wielen.

Special Land Rover – Paleis 7 et 11Natuurlijk is het jongste succesnummer – de Range Rover Evoque – te zien, net als de Range Rover Sport. Maar ook de echte klassiekers van het merk zijn in Brussel: de Land Rover Defender en de Range Rover. Die laatste zal niet misstaan in Paleis 11 tussen de Dreamcars. De Defender is te zien in een eerder uitzonderlijke ‘Exclusive’ versie, zeer luxueus en zeer in het oog springend.

Klik hier voor alle nieuws over het merk Land Rover

Klik hier en zoek uw occasie Land Rover tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Land Rover, en een selectie van tweedehandse

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.