Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Special: Land Rover – Paleis 7 et 11 – Hare Majesteit

Niet alle constructeurs staan even gedeprimeerd op het Salon. Land Rover bijvoorbeeld mag nog een feestje bouwen omdat het vorig jaar afsloot met een meerverkoop van 70 procent.

Het zal dus met de grootste glimlach zijn dat men u op de Land Rover-stand zal meetronen om de vernieuwde Freelander en Discovery te ontdekken. De Freelander is aantrekkelijker dan ooit. Vooral omdat voortaan elke motor aan elk uitrustingsniveau kan worden gekoppeld. De duurste afwerking kan nu dus ook met de basisuitrusting en tweewielaandrijving bijvoorbeeld. De kleine wijzigingen aan het uiterlijk (nieuwe lichtblokken, led-lichten achteraan,...) en het interieur (nieuw 7'' aanraakscherm, voice command, hifi van 825 W,...) geven de Brit nog meer klasse.

De Discovery 4 is ook licht gewijzigd. Dankzij enkele nieuwe uitrustingen kan hij zich voortaan wat meer als luxeproduct positioneren. Zo kan je kiezen voor een infotainmentsysteem met digitale radiotuner (DAB) en met extra terreinopties voor de gps. Het 4x4i-systeem geeft live enkele belangrijke offroadparameters weer, zoals de klimhoek en de stuurstand van de wielen.

Natuurlijk is het jongste succesnummer – de Range Rover Evoque – te zien, net als de Range Rover Sport. Maar ook de echte klassiekers van het merk zijn in Brussel: de Land Rover Defender en de Range Rover. Die laatste zal niet misstaan in Paleis 11 tussen de Dreamcars. De Defender is te zien in een eerder uitzonderlijke ‘Exclusive’ versie, zeer luxueus en zeer in het oog springend.

Klik hier voor alle nieuws over het merk Land Rover

Klik hier en zoek uw occasie Land Rover tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Land Rover, en een selectie van tweedehandse

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Range Rover Sport (2023) banner

Range Rover Sport P510e: moet het iets meer zijn?

Autotests · Land Rover
Land Rover Defender PHEV (2022) banner

Land Rover Defender PHEV: van de oude naar de nieuwe garde

Autotests · Land Rover
AS24 Range Rover (2022) banner

Range Rover P530: koning der SUV’s

Autotests · Land Rover
Ontdek meer