Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Special: Jeep – Paleis 8 – Vaste waarden met nieuwe accenten

Voor Jeep is dit het tweede Salon waar het Amerikaanse 4x4-merk onder de Fiat-vlag aanwezig zal zijn. De nieuwe versies van de iconen van het merk staan in de schijnwerpers.

De grote nieuwigheid is de Grand Cherokee S-Limited, die voor het eerst voet zet op Belgische bodem. Deze Grand Cherokee krijgt een 3.0 V6 diesel met 241 pk. Zoals zijn naam doet vermoeden, is hij bijzonder luxueus uitgerust. En hij moet de timide jongens angst inboezemen met zijn 20 duims-velgen in zwart aluminium, en zijn zwarte lak voor al wat traditioneel gechromeerd wordt bij de Amerikanen: spiegels, randen van de lichtblokken, radiatorrooster, enzovoort. Als Batman eens een Jeep nodig heeft, dit is hem. Bij de uitrusting vallen de achteruitrijcamera op, net als de botsingwaarschuwing, de dodehoeksensor en een geluidsinstallatie van maar liefst 825 Watt.

De Wrangler – de oer-Jeep – staat in Brussel in een speciale versie Moab, naar een streek in het ruwe Utah. Jeep belooft een meer opvallend uiterlijk, met een matzwarte grille en blinkend zwarte velgen. Ook zijn er Mopar accessoires van de officiële tuner van Jeep en Chrysler in de VS. Het interieur is specifiek voor deze versie.

De liefste van de Jeeps ten slotte, de Compass, is er ook als S-Limited. Opnieuw ligt de nadruk op luxueuze uitrusting en een sportief uiterlijk. Zo zijn er… zwarte velgen. Zou Jeep ergens een container van die spullen op de kop hebben getikt?

Klik hier voor alle nieuws over het merk Jeep

Klik hier en zoek uw occasie Jeep tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Jeep, en een selectie van tweedehandse

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Jeep Gladiator review

Jeep Gladiator: Veroveraar van de toekomst? (2021)

Autotests · Jeep
AS24 Jeep Wrangler 4xe 2021 banner

Jeep Wrangler 4xe: 4x4 met groene ambities?

Autotests · Jeep
AS24 Jeep banner

Jeep Compass: naar Europa en verder

Autotests · Jeep
Ontdek meer