Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Special: Hyundai – Paleis 4

Special: Hyundai – Paleis 4

1.800 vierkante meter aub!

09.01.2013

Met een oppervlakte van 1.800 vierkante meter heeft Hyundai flink wat ruimte om zijn gamma te exposeren. Met de nieuwe i30 driedeurs, de Santa Fe en de vernieuwde H1-Van en H1-People valt er ook veel te vertellen. De i20 WRC rallywagen is de kers op de taart.

Special Hyundai – Paleis 4De driedeurs i30 is beschikbaar met twee motorkeuzes bij de benzines (1.4i 100 pk en 1.6 GDi met 135 pk) en met twee dieselversies (1.6 CRDi met 110 pk of met 128 pk). Bij de standaarduitrusting noteren we ESP, actieve hoofdsteunen en zes airbags vanaf het basismodel (Comfort).

Nieuwe Santa Fe

Special Hyundai – Paleis 4Met de nieuwe Santa Fe heeft Hyundai een elegant en geraffineerd lifestylemodel in de aanbieding. Het merk voorziet in twee dieselkeuzes voor deze derde generatie Santa Fe. Er is de nieuwe 2.0 CRDI met 150 pk, die reeds aan de Euro 6-norm beantwoordt. Hij stoot 159 gr/km CO2 uit. De 2.2 CRDI is dan weer 197 pk en 421 Nm sterk en stoot slechts 147 gr/km CO2 uit.

Laten we niet vergeten dat dit een bedrijfsvoertuigensalon is, en Hyundai er zijn vernieuwde H1-Van toont. Die kreeg een gewijzigde grille en bumpers. Hij heeft verschillende troeven, maar laat er ons nog even op wijzen dat hij liefst 4.500 liter aan laadruimte kan vullen in driezitsconfiguratie. Wie gaat voor de H1-People, kan acht passagiers aan boord nemen.

Special Hyundai – Paleis 4De i20 WRC, de rallyversie van de i20 van het merk, betekent voor Hyundai de grote terugkeer naar het WK Rally. Het is van de jaren ’90 en de Accent geleden – met onze landgenoot Freddy Loix aan het stuur – dat Hyundai nog kwam meestrijden op het hoogste niveau in de rallysport.

Klik hier voor alle nieuws over het merk Hyundai

Klik hier en zoek uw occasie Hyundai tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Hyundai, en een selectie van tweedehandse

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.