Map en kaart, routeplanner

www.be.map24.com

Etappe: Ja, Kort/snel: Ja
In 3D: Ja, Quotering: ***

Kaart in 3D en interactieve. Mogelijkheid om bioscopen, zwembaden, discotheken, apotheken, tankstations… aan te duiden. Weinig gedetailleerd kaart. Nauwkeurige routebeschrijving in afdrukbare versie met minikaarten per deel van de reisweg.

» www.be.map24.com

www.mappy.be

Etappe: Nee, Kort/snel: Ja
In 3D: Nee, Quotering: ****

Eenvoudig te gebruiken en praktische site. De kaarten zijn gedetailleerd en leesbaar. Jammer dat de reisweg apart van de kaart wordt afgedrukt.

» www.mappy.be

www.routenet.be

Etappe: Ja, Kort/snel: Ja
In 3D: Nee, Quotering: ****

Duidelijk, snel, met enkel de essentiële informatie, maar efficiënt, vooral de afdruk van de routebeschrijving, die met of zonder overzichtskaart en/of plan van vertrek/aankomst kan worden afgedrukt. De map is duidelijk, het traject wordt scherp getekend. Nuttige actieve links tussen reisweg en kaart.

» www.routenet.be

www.viamichelin.be

Etappe: Ja, Kort/snel: Ja
In 3D: Nee, Quotering: *****

Perfecte ergonomie van de site. Zeer duidelijke routebeschrijving . Overzichtskaarten van hoge kwaliteit. Berekening van de duur van het traject, het aantal km en de brandstofkosten volgens type van auto. De radars zijn aangeduid, ook in België + de kostprijs van de tol.

» www.viamichelin.be

world.maporama.com

Etappe: Ja, Kort/snel: Ja
In 3D: Nee, Quotering: **

Niet erg praktisch te bedienen site, de kaarten bevatten weinig details, de straatnamen zijn slecht leesbaar. Reisweg: compleet met weersvoorspelling, duur, maar kaart onleesbaar.

» world.maporama.com

maps.msn.be

Etappe: Nee, Kort/snel: Ja
In 3D: Nee, Quotering: ****

Zeer duidelijke map en kaart. Gebruiksvriendelijk site. De kaarten zitten met de afdruk.

» maps.msn.be

Contact

E-Mail-Contact:

» E-Mail