Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Vorsteiner M3 GTS3 – Vorsteiner pleziert ons met hun M3 GTS3

Vorsteiner heeft niet vaak iets nieuws te melden, maar als ze een boodschap hebben dan is het ook meteen helemaal top. De Amerikanen presenteren hun GTS3-lijn voor de BMW M3, zowel voor de Coupé als de Sedan.

We vallen maar meteen met de deur in huis. De BMW M3 met Vorsteiner GTS3-stylingpakket is om op te eten, zo appetijtelijk ziet de auto eruit. Gehuld in een maagdelijk witte lak - de huiskleuren van de tuner - en rustend op prachtige motorsportwielen druipt de sportiviteit van de M3 af. Heerlijk!

M3 Coupé Het GTS3-pakket is zowel voor de M3 Coupé als de vierdeurs sedan te bestellen. De inhoud van de stylingkit ziet er als volgt uit: een GTS3-voorbumper met extra brede luchtinlaten, kleinere bodemspeling en een geïntegreerde frontsplitter voor maximale aerodynamica. Verder bevat het pakket een aangepast motorkap met toegevoegde ventilatieopeningen voor een optimale motorkoeling. Ook is de powerdome onder handen genomen (alleen Coupé). Alles ten behoeve van de looks, maar ook om de luchtstroom langs de auto en in het motorcompartiment van de M3 te verbeteren. Motortechnisch is er niets veranderd. De GTS3-bodykit is volledig opgetrokken uit kwalitatieve materialen en wordt gemonteerd volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Vorsteiner. Beter, in dit geval onderdelen van carbonfiber, kan altijd maar dat brengt natuurlijk wel een hogere prijskaartje met zich mee.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer