Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Volvo XC60 – XC60 R-Design

Volvo introduceert de R-Design lijn voor de XC60. Deze extra sportieve accessoirelijn is na andere Volvo‘s nu ook beschikbaar voor de kleinste SUV uit het Zweedse gamma.

Net als bij de andere modellen die uitgerust kunnen worden met R-Design accessoires zijn de aanpassingen voornamelijk optisch. Volvo biedt sportieve details voor binnen en buiten.

Chromen accenten Het exterieur van de XC60 R-Design is voorzien van diverse chromen accenten, zoals de pakken rondom de mistlampen, luchtinlaat, uitlaten, zijskirts en buitenspiegels. Wat het meest opvallend zijn de 18 inch lichtmetalen wielen die Volvo monteert. Overigens levert het Zweedse merk wielen tot 20 inch. Om het rijden net zo sportief als het uiterlijk te maken schroeft Volvo een sport chassis onder de XC60.

Contrasterende kleurstelling leer In het interieur ziet we nieuwe sportstoelen en speciaal leer. De stoelen die in een contrasterende kleurstelling uitgevoerd zijn moeten meer zijdelinkse steun bieden. Een nieuwe instrumentarium, een sportstuur met geperforeerd leer en aluminium pedalen maken het plaatje compleet.

Het R-Design pakket beleeft tijdens de IAA in Frankfurt zijn publieksdebuut.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer