Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Presentatie: Renault Sand´up Concept

Presentatie: Renault Sand´up Concept

Stoere Renault/Dacia Sand´up Concept

30.10.2008

Renault heeft een bijzondere conceptcar op basis van de Sandero gepresenteerd. De vierzitter is zowel een coupé als een cabriolet, maar na een handomdraai zelfs een pick-up. De conceptcar oogt verre van realistisch, maar het idee is wel erg leuk.

Met zijn uitgeklopte wielkasten, bullbar, zwarte lichtmetalen wielen en tal van andere ruige details oogt deze Sandero bijzonder stoer. Maar behalve stoer is de auto ook nog eens multifunctioneel. Zo zijn de dakpanelen te verwijderen en kunnen ook de deuren worden uitgenomen. Hierdoor ontstaat een kleine pick-up die tegelijkertijd ook nog eens een cabrio is.

Concept
Renault Dacia Sand upRenault legt met deze conceptcar nog eens extra de nadruk op de Sandero. Mogelijk wil de fabrikant ons hiermee zelfs prikkelen voor op stapel staande modellen op basis van de Sandero die in Europa overigens onder de merknaam Dacia wordt verkocht. Met wat aanpassingen zou het zomaar een concurrent kunnen zijn voor de C3 Pluriel.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.