Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Nissan NV200 – Mobiel hightech kantoor

Nissan toont in met de NV200 hun visie op een mobiel kantoor. De Nissan NV200 pronkt op de Tokyo Motor Show en zit vol met slimme oplossingen om de ruimte dubbel te gebruiken.

Opvallend is de uitschuifbare container aan de achterzijde.

De NV200 kwam tot stand in samenwerking met het NDC (Nissan Design Center in Japan) en het NDE (Nissan Design Europe in Engeland). Beide teams vonden de huidige generatie commerciële voertuigen onpersoonlijk en het ontbreekt aan karakter. Samen gingen ze op zoek naar een combinatie van functionele en futuristische oplossingen om dat te doorbreken.

Uitschuifbare 'pod'

Het concept is bedoeld voor bioloog en onderwaterfotograaf Dr. Alex Mustard. Dat is goed te zien aan de spullen die opgeslagen zijn in de uitschuifbare opslagcontainer. Deze 'pod' - zoals Nissan de container noemt - kan in zijn geheel verwijderd worden zodat er ruimte is voor een mobiel kantoor.

Mobiel kantoor

Als de pod uit de NV200 gehaald is kan de ruimte achterin gebruikt worden als kantoor. In de zijkant van de bus zit een computertafel met hierachter twee beeldschermen. Het tafelblad is naar beneden uitklapbaar zodat ook de twee schermen zichbaar worden. De passagiersstoel kan dan gebruikt worden als bureaustoel. Deze glijdt over een rails gemakkelijk naar achter.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer