Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Mitsubishi i MiEV Sport Air – I MiEV Sport Air in Genève

Op de stand van Mitsubishi in Genève staat dit jaar een elektrisch aangedreven conceptcar. De auto is i MiEV Sport Air genaamd en is dankzij de elektrische aandrijving geheel vrij van schadelijke uitstoot.

Mitsubishi wil hiermee nogmaals onderstrepen dat het de ambitie heeft om binnen afzienbare tijd een elektrische auto op de markt te brengen. Vorige week liet Mitsubishi ons weten dat de i MiEV, zoals die enkele jaren geleden is gepresenteerd, wordt ingezet voor praktijktesten in Europa. De kleine hatchback wordt geheel elektrisch aangedreven en Mitsubishi onderzoekt met deze praktijktesten de haalbaarheid en het animo voor een auto als deze.

Sportieve rij-eigenschappen Ondertussen ontwikkelt men in Japan rustig door. Een resultaat daarvan zien we op de Autosalon van Genève die begin maart haar deuren opent. Daar presenteert Mitsubishi de i MiEV Sport Air, waarvan deze schetsen ons een eerste indruk geven. Ook dit model wordt elektrisch aangedreven, maar biedt volgens Mitsubishi ook nog eens veel rijplezier. We zullen het zien.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer