Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Presentatie: Mitsubishi i MiEV Sport Air

Presentatie: Mitsubishi i MiEV Sport Air

I MiEV Sport Air in Genève

29.01.2009

Op de stand van Mitsubishi in Genève staat dit jaar een elektrisch aangedreven conceptcar. De auto is i MiEV Sport Air genaamd en is dankzij de elektrische aandrijving geheel vrij van schadelijke uitstoot. Mitsubishi wil hiermee nogmaals onderstrepen dat het de ambitie heeft om binnen afzienbare tijd een elektrische auto op de markt te brengen.

Vorige week liet Mitsubishi ons weten dat de i MiEV, zoals die enkele jaren geleden is gepresenteerd, wordt ingezet voor praktijktesten in Europa. De kleine hatchback wordt geheel elektrisch aangedreven en Mitsubishi onderzoekt met deze praktijktesten de haalbaarheid en het animo voor een auto als deze.

Sportieve rij-eigenschappen
MitsubishiOndertussen ontwikkelt men in Japan rustig door. Een resultaat daarvan zien we op de Autosalon van Genève die begin maart haar deuren opent. Daar presenteert Mitsubishi de i MiEV Sport Air, waarvan deze schetsen ons een eerste indruk geven. Ook dit model wordt elektrisch aangedreven, maar biedt volgens Mitsubishi ook nog eens veel rijplezier. We zullen het zien.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.