Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Presentatie: Mitsubishi i-MiEV CARGO

Presentatie: Mitsubishi i-MiEV CARGO

Mitsubishi toont groene bestelbus: i-MiEV CARGO

08.10.2009

Naast oplossingen voor de particuliere markt helpt Mitsubishi ook de zakelijke wereld een handje. De Japanse fabrikant stelt op de Tokyo Motorshow een volledig elektrische bestelbus voor.

De i-MiEV CARGO is gebaseerd op de in 2006 gepresenteerde i-MiEV. Naast het design heeft de CARGO uitvoering ook de techniek van de i-MiEV overgenomen. Het betekent dat een 47 kW elektromotor voor de aandrijving zorgt. Het koppel van 180 Nm moet de 3,4 meter lange bestelbus, haar twee inzittenden en de lading soepel van A naar B vervoeren. Dit is mogelijk over een afstand van 160 kilometer.

Lagere voorrijkosten
Mitsubishi i-MiEVDe rare bobbel achterop de i-MiEV CARGO mag er wellicht lachwekkend uitzien, voor veeleisende chauffeurs is hij essentieel. De bagageruimte meet 1350 mm breed, 1180 mm diep en 1100 mm hoog zodat de meeste lading haar plaats wel moet vinden. Hopelijk zorgt dit soort elektrische voertuigen voor lagere voorrijkosten!

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.