Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Hyundai Nuvis – Nieuw concept van Hyundai in New York

Volgende week tijdens de New York Motor Show zal Hyundai een nieuw studiemodel presenteren: de Nuvis. Om ons alvast op te warmen hebben de Koreanen een teaser verspreid. Geheel volgens traditie.

Helaas voor Hyundai dat kort na het verspreiden van het plaagplaatje een lezer van het Amerikaanse Autoblog.com de Nuvis in het wild tegenkwam en kans zag een foto ervan te schieten. Deze afbeelding - hetzij onscherp - verraadt meer van de auto dan Hyundai voorafgaand aan de onthulling had gewild. Tja, waarom stuur je de auto dan ook naakt naar buiten? Dan vraagt je erom, nietwaar?! De achterpartij oogt in ieder geval lekker dik en het ziet er naar uit dat de Nuvis vleugeldeuren bevat.

Upgrading De Nuvis is getekend door Hyundai's Design Center in Californië (V.S.) en toont de toekomstige designrichting van het merk. Hyundai deed dit al eens eerder met de ix-ONIC Concept, het voorproefje van de nieuwe Tucson. Het silhouet van de Nuvis kent veel overkomsten met deze ix-ONIC, maar op basis van de geschatte buitenmaten is dit studiemodel bedoeld voor een hoger en duurder segment. Aan de hand van deze twee studiemodellen mag duidelijk zijn dat Hyundai graag hogerop wil richt wat betreft merkimago; meer in de richting Toyota en Honda. Daarnaast wil Hyundai beter voldoen aan de ontwerpwensen en -eisen van de Europese autokoper. Meer daarover volgt volgende week.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer