Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Hyundai iX55 – Nieuwe SUV van Hyundai

Eind 2008 rijdt Hyundai de iX55 de showrooms binnen. De nieuwe SUV van de Koreanen is een kloon van de SUV zoals die in de Verenigde Staten en Zuid-Korea als Veracruz door het leven gaat. Hyundai positioneert de iX55 nog boven de Santa Fe.

Halverwege 2007 presenteerde Hyundai in de Verenigde Staten en Zuid-Korea de Veracruz. De grote SUV biedt plaats aan zeven personen die beschikken over alle luxe en comfort die je van een auto in dit segment verwacht. Destijds was het nog maar de vraag of de Koreanen ook een Europese versie zouden gaan ontwikkelen. De kogel in inmiddels door de kerk en eind 2008 zal de Veracruz als iX55 bij de Europese dealers staan. Om de auto aan de Europese maatstaven aan te passen wordt het onderstel gewijzigd, krijgt de auto een gewijzigd front en zal Hyundai ook een dieselmotor gaan leveren. Zoals gezegd zal de iX55 in december 2008 bij de dealers staan.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer