Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Hyundai Blue-WILL – Hybride concept van Hyundai

Ook Hyundai zet vol in op de hybride markt. Het merkt komt binnenkort al met de Elantra LPI Hybride, maar zal tijdens de Seoul Motor Show ook een nieuwe geavanceerde hybride concept presenteren aan het publiek.

In de zomer van dit jaar zal Hyundai's eerste hybride auto het levenslicht zien. Het merk start dan met de verkoop van de Elantra LPI hybride. In tegenstelling tot de op gas rijdende Elantra hybride is de Blue-WILL uitgerust met een benzinemotor. Deze 1.6 liter grote motor is gekoppeld aan een CVT-transmissie en krijgt hulp van een 136 pk sterke elektromotor.

Lithium Ion Polymer Een ander technisch hoogstandje is de accu. De conceptcar is namelijk voorzien van een Lithium Ion Polymer accupakket. Dit pakket bevindt zich, net zoals bij de Honda Insight, onder de achterstoelen. Dit zodat er toch nog veel ruimte in de bagageruimte overblijft. Het accupakket wordt overigens niet alleen door de brandstofmotor opgeladen. Een zonnepaneel, die op het dak van de auto is bevestigd, helpt hierbij ook.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer