Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Ford Verve Concept Sedan – Tweede Verve

In China heeft Ford de tweede Verve Concept gepresenteerd. Ditmaal betreft het een sedan die specifiek voor de Aziatische markt is bedoeld.

Ford licht met deze tweede Verve Concept nog een tipje van de sluier op wat betreft zijn visie op een nieuwe kleine auto die als opvolger van de Fiesta kan worden gezien. Met drie verschillende conceptcars laat Ford zien hoe de opvolger van de Fiesta vorm zal krijgen. De eerste conceptcar werd op de IAA in Frankfurt gepresenteerd in de vorm van de Verve Concept. Deze driedeurs hatchback geeft ons een realistisch voorproefje van hoe de nieuwe Fiesta vorm zal krijgen. Op de autobeurs van Guangzhou in China presenteerde Ford het tweede model in de vorm van de Verve Concept Sedan. Dit model zal specifiek worden voorbehouden aan de Aziatische markt waar de kleine sedans zeer populair zijn.

Duidelijke voorbode

De derde en laatste Verve Concept wordt in januari volgend jaar op de North American International Auto Show in Detroit geïntroduceerd. Als alle drie de modellen eenmaal zijn geïntroduceerd, vormen zij een duidelijke aanwijzing van de designvisie, ruimschoots vóórdat de productiemodellen op de markt komen. Deze benadering komt overeen met de manier waarop de Ford Iosis Concept als voorloper fungeerde van het productiemodel van de nieuwe Mondeo. Het design en de techniek van alle drie de conceptcars zijn afkomstig van de Europese tak van het internationale productontwikkelingsteam van Ford.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer