Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Presentatie: Ford Kuga

Presentatie: Ford Kuga

Gloednieuw

10.09.2007

Ford heeft de eerste foto’s van de Ford Kuga vrijgegeven. De nieuwste telg van het merk moet het opnemen tegen de hevige concurrentie in het SUV segment. Voornaamste concurrent van de Kuga is de eveneens gloednieuwe Volkswagen Tiguan.

Presentatie Ford KugaHet is duidelijk te zien dat Ford voor de Kuga de nieuwe designtaal van het merk weer gebruikt heeft. De Kinetic-designtaal die ook in bijvoorbeeld de nieuwe Mondeo de toon voert is hier duidelijk te zien. De scherpe lijnen en agressieve neus maken van de Kuga een sportief gelijnde SUV. De overeenkomsten met de Iosis X-Concept van vorig jaar zijn duidelijk te zien, al is de Kuga eigenlijk een compleet ander model.

7 inch beeldscherm

Presentatie Ford KugaBinnenin de Kuga zien we een dashboard dat veel weg heeft van de recent gefacelifte C-Max. Het instrumentarium is alleen een stukje sportiever gemaakt, dit door middel van twee grote diepliggende klokken. Aluminium look accenten op het dashboard maken de sportieve sfeer compleet. Op het grote 7 inch scherm kunnen ook de beelden van de achteruitrijcamera getoond worden.

Begin 2008 bij de dealers

Presentatie Ford KugaVeel over de techniek laat Ford niet los. Al melden ze wel even kort dat in ieder geval de 2.0 TDCi in de Kuga geleverd gaat worden. Deze dieselmotor met 136 pk en 320 Nm gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak lijkt ook de ideale combinatie voor een dergelijk type auto. Meer informatie over de beschikbare motoren volgt vlak voor de marktintroductie in begin 2008.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.