Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Presentatie: Ford Focus ST

Presentatie: Ford Focus ST

Grondig gefacelift

13.11.2007

De Ford Focus ST is - in navolging op de gewone Focus - grondig vernieuwd. Het sportieve topmodel van de Focus-range past nu ook geheel in de lijn met de nieuwe Ford-modellen. Een vleugje Kinetic Design, tal van nieuwe opties en gewijzigde techniek bepalen de facelift.

Presentatie Ford Focus STDe optische wijzigingen zijn het meest ingrijpend. Vooral het front is door Ford grondig vernieuwd. We zien nieuwe koplampen, een nieuwe voorbumper en een gewijzigde grille. Aan de achterzijde zijn het de vernieuwde achterklep, achterbumper en achterspoiler die het beeld bepalen. Ford heeft er alles aan gedaan om de Focus een vleugje Kinetic Design mee te geven. Hierdoor is het model weer geheel in lijn met de S-Max, Mondeo en C-Max.

Motor

Presentatie Ford Focus STMotorisch was er weinig te wensen over. Met 225 pk is de 2.5 liter vijfcilinder turbomotor meer dan krachtig genoeg. En dat moet Ford ook hebben gedacht. De motor is namelijk niet aangepast en levert nog steeds 225 pk vermogen en 320 Nm koppel. Wel wist Ford de 0-100 km/h sprint met 0,3 seconden terug te dringen naar 6,5 seconden. De topsnelheid ligt op 241 km/h.

Februari

Vanaf februari staat de vernieuwde Focus ST bij de Ford-dealers.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.