Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Dacia Logan Pick-up – Praktische Logan

Dacia presenteert een vierde model in de Logan-serie; de Logan Pick-up. Het model wordt naast de Sedan, MCV en bedrijfsauto gepositioneerd. Praktische bruikbaarheid is de belangrijkste troef van de Logan Pick-up.

Met groot succes presenteert Renault-dochter Dacia het ene model na het andere. Wat ooit begon met een Sedan is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig modellengamma. En dat allemaal op basis van één model; de Logan. De verkoopcijfers laten zien dat Dacia het enorm goed doet. Het concept van veel ruimte voor weinig geld en betrouwbare techniek heeft Dacia geen windeieren gelegd.

MCV-basis

Na de presentatie van de bedrijfswagen-versie op basis van de MCV presenteert Dacia nu nog een Logan voor professioneel gebruik. De Pick-up moet vooral kleine zelfstandigen, maar ook mensen met een actieve levensstijl aantrekken. Het onderstel is afkomstig van de MCV en het interieur komt ook uit dit model.

Grote laadbak

Het laadvermogen van de Pick-up bedraagt 800 kg en de laadlengte is 1,80 m. Met ook nog eens 300 liter bagageruimte in de cabine is de Logan Pick-up absoluut een pakezel.

In de loop van 2008

Vanaf begin 2008 zal de auto in Roemenië bij de dealers staan. De rest van Europa volgt later volgend jaar.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer