Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Citroën DS Inside – Blik op interieur Citroën DS Inside

Na de exterieurbeelden toont Citroën ons nu ook het interieur van de DS Inside. De conceptcar geeft ons een voorproefje van het allereerste model dat Citroën zal gaan presenteren in haar DS-lijn.

Begin dit jaar liet Citroën weten met een exclusieve DS-lijn op de markt te gaan komen. De modellen DS3, DS4 en DS5 zullen stuk voor stuk luxeproducten worden en gepositioneerd worden boven de ´gewone´ modellen van de Franse fabrikant. Met de presentatie van de conceptcar DS Inside kregen we een eerste indruk van Citroën´s toekomstvisie. Daarbij ontbrak echter een essentieel onderdeel: het interieur.

Luxe Vanaf heden kunnen we echter ook een blik werpen op het interieur. Dat is met zorg ontworpen en voorzien van luxe materialen en veel aandacht voor detail. Je kunt duidelijk zien dat Citroën met de DS-lijn een luxeproduct wil neerzetten.

Concurrentie In 2010 zal het productiemodel van de DS Inside als DS3 van de band rollen. Citroën gaat zich met dit model richten op dezelfde doelgroep als deAlfa Romeo Mito, MINI en de toekomstige Audi A1.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer