Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: BMW M3 Edition – In de schijnwerpers

Niet dat de BMW M3 over aandacht te klagen heeft, maar extra attentiewaarde kan nooit geen kwaad. BMW presenteert daarom deze M3 Edition, een gelimiteerd model met enkele exclusieve details.

De BMW M3 Edition is te bestellen in een viertal kleurenthema's: Alpine White, Black, Dakar Yellow, en Monte Carlo Blue, waarvan alleen de laatste een metallic finish heeft. Welke kleur men ook voor de carrosserie kiest, de gekozen tint zal in diverse interieurdetails terugkeren. Zo zijn er witte panelen voor de middenconsole, de middenarmsteun en de deurpanelen in de Alpine White en Black gekleurde versies. Op hun beurt beschikken de modellen in Dakar Yellow en Monte Carlo Blue gelijkkleurige interieurpanelen en stikselwerk. In alle gevallen geldt een interieur met her en der leer in carbonstructuur en witte stiksels. En de sportstoelen zijn van Black Novillo-leder.

Finishvlag Aan de buitenzijde is de M3 Edition te herkennen aan donkerchromen grille, sierlijsten en uitlaatpijpen, zwart open- en sluitwerk van het motorcompartiment, een in het zwart gehuld motorcompartiment en zwarte spiegelkappen. De dorpels van de unieke M3's zijn versiert met een finishvlag-motief. Bovendien is bij ieder model het M-onderstel met nog eens 10 mm verlaagd en staat het geheel op speciale lichtgewicht 19 inch M-wielen. Motorisch verandert er niets, dus dat betekent een hoogtoerige 4.0 liter V8 met 420 pk waarmee de auto 4,8 seconden naar de 100 km/h kan accelereren. De 7-traps M DCT-automaat met dubbele koppeling doet hier 4,6 seconden over.

6 maanden De M3 Edition is uitsluitend gebaseerd op de Coupé en om hem exclusief te houden slechts gedurende zes maanden geproduceerd. Bestellen kan vanaf volgend maand. Prijzen zijn nog niet bekend.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer