Printen Stuur door via E-mail   Twitter
[Global Handler onURLNotFound] Line 15: Error: LoadById: Wrong type. Please specify numeric argument.
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Presentatie: BMW M3 Cabriolet

Presentatie: BMW M3 Cabriolet

Uitgelekt: M3 Cabrio

22.01.2008

Bij BMW zijn de eerste foto´s van de M3 Cabrio uitgelekt. Tussen al het Detroit geweld door circuleren de eerste foto´s van de open M3 inmiddels op internet. Net als de M3 Coupé en M3 Sedan is de M3 Cabriolet voorzien van een 4.0 liter V8 met een vermogen van 420 pk.

Een grote verrassing vormt het design van de M3 Cabriolet niet. We kennen immers de 3-serie Cabriolet al en het M-sausje is dankzij de presentatie van de M3 Coupé en M3 Sedan daar gemakkelijk bij te bedenken. Ook het motorische geweld is geen verrassing. Maar dat maakt de auto er niet minder spectaculair op.

Presentatie BMW M3 CabrioletMet zijn vermogen van 400 pk op de achterwielen weet de open M3 in 5,3 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te sprinten en een begrensde topsnelheid van 250 km/h te behalen. Wel nieuw is de M DKG-automaat die BMW doet debuteren met dit model. De automaat met dubbele koppeling is vergelijkbaar met de DSG-transmissie van Volkswagen. In de M3 telt de transmissie zeven verzetten en moet razendsnel schakelen geen probleem zijn.

Nog voor de zomer leverbaar

BMW zal de M3 Cabrio officieel presenteren tijdens de Autosalon van Genève in maart. Nog voor de zomer zal het model bij de dealers staan. Het belooft een mooie zomer te worden!

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.