Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

still covered: BMW 5-serie – Betrapt

De huidige BMW 5-serie is nu toch al zes jaar onderweg. De facelift dateert ook al van 2013. De tijd is dus rijp voor een nieuw model. Waarschijnlijk zal dat eind dit jaar op het Autosalon van Parijs zijn, maar we hebben hem nu al betrapt.

De nieuwe BMW 5-serie staat in de planning voor dit najaar, en hij komt in 2017 bij de dealers. Hij zal niet onder mogen doen voor de Mercedes E-klasse inzake technologie, zoals bijvoorbeeld semi-autonoom rijden. Het uiterlijk doet vermoeden dat we opnieuw met een brave BMW te maken krijgen, en hij lijkt zelfs nog veel van het bestaande design te behouden.

Wel wordt er ook gefluisterd dat hij 100 kilogram wist te verliezen. Daarmee zou hij onder 1,6 ton op de weegschaal moeten duiken. Zowel de limousine, de break als de GT zullen techniek uit de nieuwe BMW 7-serie overnemen. Waarschijnlijk hoort de bewegingssturing van het multimediasysteem daar ook bij. (as/sp-x)

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer