Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Prototype: BMW i3 – Elektrische BMW test in Brussel

Wij hebben opmerkzame lezers, die niet alleen de elektrische BMW i3 betrapten bij testritten in Brussel. Renaud Vanghelle kon ook nog eens snel afdrukken en bezorgde ons deze beelden. BMW bevestigt dat het om de i3 gaat.

De beelden zijn gemaakt in de nabijheid van het Navo-gebouw in Evere. Intussen hebben onze Facebook-fans van ons magazine de foto's al kunnen bewonderen. BMW bevestigt ons dat het weldegelijk om de i3 gaat. Die bevindt zich in de laatste testfase voor zijn finale lancering.

Ook i8

De Belgische woordvoerder van het merk zegt dat zowel de i3 als de i8 momenteel aan een rondrit door Europa bezig zijn. Ze waren zo dinsdag in België aanbeland en deden Antwerpen, Mechelen en Brussel aan. Het doel van deze rondrit is na te gaan of de i3 wel overal goed functioneert aan de bestaande laadpalen in Europa. De productieversie van de i3 mogen we nog eind dit jaar verwachten, de i8 is voor 2014.

Bedankt dus Renaud Vanghelle, die sneller schiet dan zijn schaduw met zijn smartphone.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer