Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: VW Multivan Alltrack – Alles voor de vrijheid

De Alltrack kennen we al van de VW Passat Variant. Maar in Genève liet VW met deze studie van de Multivan zien dat het nog meer mogelijkheden ziet. Binnen wil hij vooral luxueus zijn.

De Multivan Alltrack heeft wat extra plasticranden gekregen rond wielkasten en drempels. Aan de binnenkant maakt het vele edelhout duidelijk dat de botten in de koffer thuishoren. Het hout komt overigens echt uit de scheepsbouw.

180 pk en 4WD

De 2.0 TDI in deze Multivan is de krachtigste, met dubbele turbo en 180 pk. Dat vermogen kan via de Haldex lamellenkoppeling naar de vier wielen worden gestuurd.

De Alltrack wil ook een beetje een weekendvoertuig zijn, want hij kreeg een gasbekken, een wasbakje en een watertank geïnstalleerd. Allemaal elementen die ook makkelijk opnieuw kunnen worden verwijderd en opgeslagen in de garage. Door Poltrona Frau beklede lederen stoelen maken het voor iedereen comfortabel.

Volkswagen heeft nog geen beslissing genomen over productie. De prijs is al evenmin duidelijk, en in ons land lijkt het potentieel eerder klein. (mg/sp-x)

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer