Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Suzuki Kizashi – Derde Suzuki Concept Kizashi in New York

Op de Autoshow in New York presenteert Suzuki een derde variant van de Kizashi conceptcar. Ditmaal betreft het een sedan die veel dichter bij het productiestadium lijkt te staan dan de andere twee Kizashi conceptcars. Suzuki wil ons hiermee opwarmen voor een model in het D-segment

Suzuki heeft aangegeven een model neer te willen zetten in het D-segment. In dit segment waar onder meer de Passat, Mondeo en Vectra de dienst uitmaken zal Suzuki het zwaar gaan krijgen. Maar met een nieuw design-DNA en een hoge positionering wil Suzuki toch een poging gaan wagen. Deze derde Kizashi conceptcar is daarvan een voorbode. Met de presentatie van dit model sluit Suzuki bovendien de trilogie van Kizashi conceptcars af. Op donderdag 20 maart zal het model officieel worden onthuld. Tot die tijd moeten we het doen met deze designschets.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer