Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Skoda Octavia Scout – Zoals verwacht

Skoda maakt van het Salon van Genève begin maart gebruik om een klassieker te introduceren: de stoere Scout-versie van de nieuwe Octavia Combi.

Net als voorheen krijgt de nieuwe Skoda Octavia Scout opnieuw optische stoerdoenderij, zoals de plastic wielkastverbreders en de carterbescherming. Hij staat ook iets hoger op zijn poten. Ideaal voor een bospad.

De vierwielaandrijving komt automatisch in het spel wanneer de omstandigheden daartoe dwingen. Deze keer is er keuze uit twee dieselmodellen: een 2.0 TDI met 150 pk en een 2.0 TDI met 184 pk. Ook een turbobenzine met 180 pk is gepland.

Nog in de loop van dit voorjaar debuteert de Skoda Octavia Scout. Een prijs hebben we nog niet, maar de instapprijs zal minder dan 30.000 euro moeten bedragen wil Skoda niet te dicht in de buurt van de Volkswagen Passat Alltrack komen. (mh/sp-x)

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer