Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Seat Leon Cupra – Gefacelifte Seat Leon Cupra

In lijn met de gewone Leon en de Leon FR is nu ook de Leon Cupra gefacelift. Seat heeft dezelfde optische wijzigingen doorgevoerd als op beide andere modellen, maar dan wel met een Cupra-tintje.

Aan de buitenzijde zien we dezelfde wijzigingen als bij de andere Leon-modellen. Nieuwe bumpers, gewijzigde lichtunits en een andere grille bepalen het beeld. In lijn met de nieuwe Ibiza Cupra en Ibiza FR zijn er kleine luchtinlaten opgenomen onder de grille. Daarmee is de Cupra voortaan ook beter te onderscheiden van de Leon FR.

240 pk turbomotor Verwacht geen ingrijpende technische veranderingen. De 2.0 liter TFSI-motor (240 pk) blijft ongewijzigd en optisch is er enkel een aantal accenten in een andere kleur gespoten. Andere 18 inch velgen en een XDS-differentieel vinden we ook terug op deze nieuwe lichting. Binnenkort staat de vernieuwde Leon Cupra bij de dealers.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer