Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Seat Ibiza – Eerste foto 3-deurs Seat Ibiza uitgelekt

In oktober zal de compleet nieuwe Seat Ibiza ook als driedeurs model bij de dealers staan. Op dit moment gaat bij Seat echter alle aandacht uit naar de vijfdeurs. Ondanks dat is er een foto van het driedeurs model op het internet beland.

Dit jaar is voor Seat enorm belangrijk. Met de presentatie van de compleet nieuwe Ibiza wil Seat namelijk een nieuwe weg inslaan. Dat zien we niet alleen terug in het design, maar vooral ook in het kwalitatief sterk verbeterde interieur. De range van de Ibiza zal in ieder geval bestaan uit een 3- en 5-deurs model. Die laatste kennen we inmiddels, maar het sportievere 3-deurs model is nog een verrassing. Tot vandaag.

Sportiever

Het design van de driedeurs toont duidelijk meer overeenkomsten met de Sportcoupé Bocanegra dan het vijfdeurs model dat doet. Daardoor oogt het model ook sportiever dan de vijfdeurs versie. We zien een brede schouderpartij, gezette dorpels en op deze foto ook een setje opvallende lichtmetalen wielen.

Oktober bij de dealers

Vanaf oktober staat de nieuwe Ibiza als driedeurs bij de dealers. De eerste details en officiële foto´s verwachten wij over niet al te lange tijd. Wanneer beide modellen op de markt zijn komt Seat in 2009 ook met een Ibiza FR (160 pk) en een Ibiza Cupra (200 pk).

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer