Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: SEAT Ibiza ST – Eerste schets SEAT Ibiza ST vrijgegeven

In navolging op de aankondiging van de komst van de Ibiza ST hebben we nu ook een eerste indruk. SEAT heeft namelijk een schets verspreid waarop het lijnenspel van de Ibiza ST te zien is.

Tijdens de presentatie van de jaarcijfers kondigde SEAT aan dat er een derde Ibiza-variant aan zit te komen: de ST. Deze kleine stationwagon moet het op gaan nemen tegen de Peugeot 207 SW en Renault Clio Estate en is feitelijk de opvolger van de Cordoba Vario uit de jaren '90.

Arrow Design Het design is afkomstig van Luc Donckerwolke die de afgelopen jaren de designrichting van SEAT gestalte heeft gegeven. Het zogenaamde Arrow Design wordt ook in de Ibiza ST doorvertaald. Veel zinnigs valt er echter nog niet over te zeggen. De schets geeft slechts een indruk. Wel laat SEAT nog weten dat de auto met nieuwe motoren leverbaar zal worden die we nog niet kennen uit de andere twee Ibiza-modellen. Vanaf 2010 staat de Ibiza ST bij de dealers.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer