Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Renault Mégane Coupé R.S. Red Bull Racing RB8 – Zoals een (wereld)kampioen

Om de derde wereldtitel van Red Bull te vieren, brengt motorenleverancier Renault deze bijzondere versie van de Mégane Coupé R.S. uit. Met zijn blauwe lak en de ‘Red Bull Racing RB8’ verwijst hij naar Vettels winnende bolide uit 2012.

In het pakket zitten Recaro sportstoelen inbegrepen, net als een mechanisch sperdifferentieel en een bijzonder boordcomputer. Die laatste geeft niet alleen de turbodruk weer, maar ook de olietemperatuur en de G-krachten. Xenon-lichten, airco met gescheiden temperatuurregeling en een multimediasysteem met online toegang vervolledigen het pakket.

Hij krijgt de 2.0 turbobenzine met 265 pk mee, al krijgt die voor het eerst een start/stop. Hierdoor daalt het officieel gemiddelde verbruik met 0,7 l/100 km naar 7,5 liter. Dit is een beperkte reeks, die 4.500 euro duurder is dan de gewone R.S.

Klik hier voor alle nieuws over het merk Renault

Klik hier en zoek uw occasie Renault Megane Coupe tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Renault Megane Coupe, en een selectie van tweedehandse

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer