Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Renault Kangoo Compact – Realistisch concept

Renault presenteert de Renault Kango Compact Concept op de IAA. De conceptcar is gebaseerd op de compleet nieuwe Kangoo en geeft een voorproefje van een nieuwe model in de Kangoo-serie.

De Kangoo Compact Concept is volgens Renault de voorbode van een uitbreiding van het Kangoo gamma. De kleine Kangoo is ontwikkeld voor jonge, actieve en sportieve automobilisten uit de stad die een compacte vrijetijdswagen zoeken. En compact is hij zeker, de Compact Concept meet nog geen vier meter lengte.

19 inch velgen

Het uiterlijk van de Compact Concept ziet er lekker eigenwijs uit. Dit wordt nog eens benadrukt door het gebruik van twee kleuren, namelijk het Orange Fireball en het zilver van de geborsteld aluminium panelen. De 19 inch velgen met 5 blauwachtige doorschijnende spaken (255/50 banden) en de grondspelling van 20 cm zorgen tegelijkertijd voor een stoere look.

Veel glas

In de Compact Concept is veel gebruik gemaakt van glas. Zo heeft de wagen een panoramische voorruit die over gaat in een vast glazen dak, en een glazen dakluik en achterruit die volledig kunnen worden geopend. Het maakt van het interieur een ruime en lichte omgeving. Het interieur is afgewerkt met blauw leder, driedimensionale opengewerkte technische stof in aluminium grijs en details in contrasterend oranje. Het zorgt voor een speels geheel.

1.5 dCi onder de kap

De Kangoo Compact Concept is uitgerust met een 1.5 liter dCi dieselmotor met een roetfilter. Deze motor levert een vermogen van 105 pk en een koppel van 240 Nm bij 2.200 tpm. Dit zorgt voor een acceleratie van 0 tot 100 km/h in 11,5 seconden. De motor heeft een gemiddeld verbruik van 5,3 liter per 100 km en stoot 139 gram CO2 per kilometer uit.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer