Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Renault (Grand) Scénic – Prijskaartje voor Renault (Grand) Scénic

Renault heeft een prijskaartje gehangen aan de nieuwe Scénic en de Grand Scénic. De viltstift noteert 20.050 EUR voor de normale Scénic en de verlengde variant is in alle gevallen 1.000 EUR duurder. De Grand Scénic belandt nog deze maand bij de dealers. De Scénic volgt in juni.

Voor de instapprijs van 20.050 EUR levert Renault de Scénic af met 1.6 liter benzinemotor (110 pk) en als Authentique. Dit uitrustingniveau is voorzien van handbediende airconditioning, elektrisch bedienbare zijruiten vóór, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. ESP is op alle modellen standaard, net als antiwhiplashhoofdsteunen op de voorstoelen en zes airbags.

Overige uitvoeringen Na de Authentique volgt de uitvoering Expression (meerprijs 1.250 EUR) en deze beschikt onder meer over automatische bi-zone airconditioning, automatische parkeerrem, Radio Renault met CD-speler en MP3-ondersteuning, audiobediening vanaf het stuurwiel, automatische activering van ruitenwissers en verlichting en cruisecontrol. Achterin zijn leeslampjes, klaptafeltjes en een 12-voltaansluiting aanwezig. De elektrisch bedienbare achterzijruiten zijn voorzien van klembeveiliging en een zonnegordijn. Verder is er nog de Dynamique (meerprijs 2.500 EUR). Een met leer bekleed stuurwiel en versnellings- pookknop, een centraal opbergvak tussen voorstoelen met geïntegreerde armsteun, een in hoogte verstelbare passagiersstoel en een Renault Handsfree Card en 16 inch wielen zijn bij dit uitrustingniveau allemaal standaard. De topuitvoering heet Privilège en die is nog eens voorzien van lederen bekleding, verwarmbare en elektrisch verstelbare voorstoelen, automatisch dimmende binnenspiegel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, parkeersensoren vóór en achter, en meedraaiende kopelampen met Bi-xenonverlichting.

Prijsverschil Scénic en Grand Scénic

Een Renault Scénic is altijd 1.000 EUR goedkoper dan de vergelijkbare Grand Scénic; de Grand Scénic met zeven zitplaatsen heeft een meerprijs van 700 EUR ten opzichte van de vijfzits variant.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
volvo ex30 407

1 op de 5 geregistreerde EV’s in Europa heeft Chinees paspoort

Autonieuws
Ontdek meer