Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Renault Clio – Renault prijst gamma van nieuwe Clio III

Renault heeft aan het hele gamma van de vernieuwde Clio een prijskaartje gehangen. De prijzen beginnen bij 12.750 EUR. Het topmodel, de Clio RS, is er vanaf 18.950 EUR In mei staat de vernieuwde Clio-reeks in de showroom.

De voordeligste Clio (driedeurs) beschikt over een 75 pk sterke 1.2 liter benzine. Ook in de Expression is deze krachtbron te krijgen. Daarnaast bevat de motorenlinie nog de 100 pk sterke TCe, een 1.6 liter met 110 pk inclusief automaat en de nieuwe 128 pk sterke 1.6. Op dieselgebied is er keuze uit de 85 en 105 pk sterke 1.5 dCi-motoren.

Uitrustingen Er zijn verschillende uitrustingniveaus: Authentique, Expression, Exception, Initiale, GT en Renault Sport (RS). Bij iedere aanschafprijs is een radio/CD-speler met MP3-ondersteuning en het geïntegreerd Carminat TomTom-navigatiesysteem inbegrepen. Deze laatste heeft een kleurenscherm en is met de afstandsbediening te bedienen. Het niveau Expression is standaard voorzien van airco en onder meer nog uitgerust met elektrisch verstelbare buitenspiegels en een in delen neerklapbare achterbank met 3 hoofdsteunen. De Dynamique bevat vervolgens nog 16 inch lichtmetalen wielen, ESP en een geïntegreerde Bluetooth carkit.

Clio RS Van de Clio RS zijn er twee uitvoeringen: de RS Cup en de RS Luxe. De prijslijst van de RS-modellen begint bij 18.950 EUR voor de RS Cup. De RS kost 22.200 EUR. Als 'tussenmodel'is er nog de Clio GT. Die is aan de buitenkant te herkennen aan onder meer de dubbele uitlaten en de zij-skirts. Het interieur van de GT bevat dezelfde stoelen als in de RS en een elektronisch geregelde airconditioning en een regen- en lichtsensor zijn standaard. De prijs van de Clio GT begint bij 17.350 EUR.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer