Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Range Rover Vogue XS – Het kan nog luxeuzer?

Met de Vogue XS presenteert Land Rover een zeer exclusieve uitvoering van de Range Rover. Deze Limited Edition wordt in een oplage van slechts twintig exemplaren gebouwd en onderscheidt zich van z’n minder weelderige broers door een aantal interessante extra’s.

In de basis is de XS een Range Rover Vogue met 3.6 liter TDV8-motor in het vooronder die zich aan de buitenzijde onderscheidt door z'n speciale 20 inch 'Styling 5' wielen, automatische dimmende buitenspiegels en het Supercharged Design Pack. Deze laatste bevat onder meer een andere grille en speciale luchtuitlaten met 'Platinum' kleurig geperforeerd gaas. Verder bevat de Vogue XS heldere achterlichten met LED-techniek en zijn er her en der zwart- en zilverkleurige Land Rover-emblemen op het koetswerk bevestigd.

Britse sfeer Het interieur biedt een comfortabele ambiance met lederen stoelbekleding in geperforeerd 'Oxford' leder en houten dashboardafwerking naar keuze (Cherry Wood, Burr Walnut of Grand Black Lacquer). Een goede zit wordt gegarandeerd met de 10-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen die zijn voorzien van elektrisch verstelbare hoofdsteunen en een koel- en verwarmingsfunctie. Dit alles komt bovenop de standaard royale Vogue-uitrusting met onder meer Premium Harman/Kardon LOGIC7 audiosysteem, Premium DVD-navigatiesysteem met 'touch-screen', TV-functie, mobiele telefoon-integratiesysteem, achteruitrijcamera, 4x4-bestuurdersinformatie, boordcomputer, Terrain Response, automatische airconditioning, elektrisch verstelbare stuurkolom, verwarmbaar stuurwiel, elektrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak, een skiluik met -foedraal en een bagagevangnet.

Prijs Zoals gezegd is de Range Rover Vogue XS slecht beperkt leverbaar, dus haast is geboden wanneer u interesse heeft.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer