Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Porsche Panamera – Sneak preview

Porsche gunt ons een eerste blik op de definitieve gedaante van de nieuwe Panamera, een vierdeurs coupé met vier echte zitplaatsen. Over een maand volgt er wederom een sneak preview.

Porsche toont ons de eerste officiële foto van de Panamera. Helaas geeft de sportwagenfabrikant alleen een deel van het front vrij. De rest van z'n daadwerkelijke gedaante blijft nog even geheim. Al zal deze waarschijnlijk niet veel afwijken van de prototypes die de afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd.

Meer info over een maand Vanaf 20 oktober zal Porsche middels een advertentiecampagne meer duidelijkheid scheppen over de Panamera. Daarbij zal wederom een kleine sneak preview worden getoond. Langzamerhand probeert Porsche ons dus enthousiast te maken om vervolgens in 2009 - op de Autosalon van Geneve - het definitieve productiemodel te onthullen. Kort daarna zal ´ie op de weg verschijnen. Als concurrenten zien de Duitsers niet alleen de Mercedes CLS (AMG) en de Aston Martin Rapide. Maar ook de komende Audi A7 en de coupé-achtige sedan van BMW. Hiermee zal de komende jaren een nieuw segment ontstaan.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer