Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Porsche Panamera – Gemballa GT Sport tussendoortje voor Mistrale

Met enkele schetsen kondigde Gemballa onlangs de komst van een brute Panamera aan. Deze zogenoemde Mistrale zou het summum onder de Panamera’s moet worden. De Mistrale laat nog even op zich wachten en daarom deze GT Sport als tussendoortje.

Feitelijk is de Gemballa GT Sport niets meer of minder dan een gitzwarte Panamera met GT Sport-wielen. Ze zijn verkrijgbaar met een diameter van 20 inch of 22 inch. Om de kleinste liggen banden in de maten 255/40ZR20 vóór en 295/35ZR20 achter. De grootste exemplaren kunnen 315 mm breed rubber op het asfalt achterlaten, terwijl de voorbanden een breedte van 256/30ZR20 hebben.

Kleine ingreep, grote gevolgen De combinatie van een zwart koetswerk en gelijkkleurige wielen maken de Panamera een sinistere verschijning. Het verbaast ons dan ook dat de wielen de enige modificatie aan de GT Sport is. Maar ach, soms is er niet meer nodig dan een mooie set wielen om een auto naar een hoger level te brengen. Wachten op de Mistrale dan maar voor het echte nieuws

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer