Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Porsche 911 Turbo – Aerokit voor Porsche 911 Turbo

Porsche heeft een speciale Aerokit ontwikkeld voor de 911 Turbo Coupé. Deze Aerokit bestaat uit een aangepaste voorspoiler en een nieuwe motorkap met geïntegreerde, vaste vleugel. De nieuwe Aerokit is volledig gericht op een nog betere aërodynamica.

De onderdelen van de Aerokit zijn ontworpen door ingenieurs van het ontwikkelingcentrum van Porsche in Weissach. Ze geven de Porsche 911 Turbo Coupé een nog daadkrachtiger aanzicht. De karakteristieke voorspoiler en achtervleugel verlenen de auto het voor Porsche zo kenmerkende turbosilhouet.

Neerwaartse druk

Bij de ontwikkeling hebben de technici zich volledig geconcentreerd op de aerodynamische kwaliteiten. Het belangrijkste streven in de windtunnel was om de dynamische rijeigenschappen te verfijnen en daarmee een verbetering te realiseren in vergelijking tot de 'standaard' productieversie. De nieuwe Aerokit verzekert een nog stabielere weglegging bij hoge snelheden. De extra spoilers zorgen voor meer neerwaartse druk op de voor- en achteras. De onderdelen worden als een pakket geleverd voor € 7.882,-.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer