Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Opel Insignia – Tipje van de sluier: de Opel Insignia

Opel presenteert in de zomer van 2008 de opvolger van de Vectra. In aanloop naar die introductie heeft Opel bekend gemaakt dat de auto officieel de naam Insignia zal gaan dragen. Het design zal sterk overeenkomen met het design-DNA dat we op de GTC conceptcar hebben gezien.

Opel maakt zich op voor de introductie van de Insignia. De middenklasse sedan is de opvolger van de Vectra en daarmee begint Opel aan een compleet nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis. Het erfgoed van Opel's middenklasse sedans gaat terug tot 1970 met de lancering van de Ascona. Met in totaal 4,4 miljoen verkochte modellen werd de Ascona een groot succes. Met 5,5 miljoen verkochte exemplaren overtrof Opel die mijlpaal met de Vectra. Maar ook aan dat hoofdstuk komt een einde. Het nieuwe hoofdstuk wordt geopend met de introductie van de Insignia.

Design-DNA van GTC Concept

Opel's nieuwe middenklasse sedan zal zijn showdebuut beleven op de London Motor Show in juli 2008. In aanloop naar die introductie heeft Opel officieel bekend gemaakt dat de auto Insignia gaat heten. Qua design blijft het gissen en moeten we het doen met deze teaser en de eerder verschenen spyshots. Opel belooft echter wel dat het design sterke overeenkomsten zal vertonen met de eerder gepresenteerde Insignia conceptcar.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer