Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Opel Insignia OPC – Krachtige Opel ooit geprijsd

Opel heeft de prijzen van haar krachtigste model tot nu toe bekend gemaakt. Het gaat hier om de Insignia OPC die minimaal een bedrag van 43.900 EUR op het prijskaartje laat noteren.

De Opel Insignia OPC is met 325 pk de krachtigste Opel ooit. De maximale trekkracht van de 2.8 liter V6-benzinemotor met turbo bedraagt 435 Nm. Dankzij deze cijfers sprint de OPC in exact 6 seconden naar de 100 km/u. De topsnelheid is begrensd op 250 km/u. De Opel Insignia OPC is leverbaar in drie carrosserievarianten: als vierdeurs sedan, als vijfdeurs hatchback en als Sports Tourer. De verkoopprijs van de Opel Insigna OPC als vierdeurs sedan is 43.900EUR. De vijfdeurs hatchback kost 400 EUR meer. De OPC-uitvoering van de Opel Insignia Sports Tourer is te koop vanaf 45.000 EUR.

Recaro-sportstoelen Tegelijkertijd met zijn markintroductie beleeft de Opel Insignia OPC een primeur: het is de eerste uitvoering waarin de Recaro Ergonomische Sportstoelen leverbaar zijn. Zowel de bestuurderstoel als de voorste passagierstoel is elektrisch verstelbaar. De sportstoelen worden standaard geleverd met geperforeerde lederen bekleding.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer