Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Nissan Micra – Subtiele facelift

Nissan presenteert een subtiel gefacelifte Nissan Micra. De kleinste telg binnen het Nissan-gamma heeft een aantal subtiele wijzigingen ondergaan aan het in- en exterieur. Het gewijzigde front van de Micra is het meest opvallend.

Met een aantal subtiele wijzigingen gaat de Nissan Micra het nieuwe modeljaar in. Het meest opvallend aan de buitenzijde zijn de wijzigingen aan het front. Nissan heeft een aantal chroomkleurige details gemonteerd, de koplampen zijn voortaan donker omrand en de B-stijlen zijn kwart van kleur. Binnenin zorgen nieuwe materialen en gewijzigde kleurstellingen voor een andere uitstraling. De modelreeks is vereenvoudigd en bestaat nu uit vier uitrustingsniveaus: Visia, Acenta en de uiterst luxe Active Luxury.

Nieuwe opties

Nieuw is verder de 2-DIN radio/cd-speler. Deze is standaard voorzien van Bluetooth-technologie waardoor gebruikers zeer gemakkelijk telefoongesprekken kunnen voeren via het audiosysteem. Ze hoeven slechts op een knopje op het stuur te duwen om handsfree te telefoneren. Een tweede nieuwe voorzieningen is een aansluiting voor een MP3-speler.

IAA Frankfurt

De vernieuwde Nissan Micra beleeft zijn werelddebuut op de IAA in Frankfurt.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer