Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Nissan Micra – Micra ondergaat facelift

Eind dit jaar staat de vernieuwde Nissan Micra bij de dealers. Het model zal binnenkort een facelift ondergaan en door de fabrikant officieel worden gepresenteerd. In Japan is de vernieuwde Micra inmiddels onthuld. Het model wordt daar onder de naam March verkocht

Voordat Nissan eind 2008 een nieuwe Micra presenteert wordt het huidige model aan een facelift onderworpen. De vernieuwde Micra is in thuisland Japan inmiddels onthuld en daardoor kunnen wij nu al een indruk geven van de vernieuwde Micra. Of de specificaties exact overeenkomen met de Europese Micra is de vraag, maar de kans is groot.

Gewijzigde voor- en achterzijde

De vernieuwde Nissan Micra is aan de voorzijde herkenbaar aan de nieuwe koplampunits, de nieuwe voorbumper en de gewijzigde grille. Bovendien heeft de auto een iets gewijzigde achterbumper. In het interieur zijn het slechts de details die de facelift bepalen. Bovendien heeft Nissan de materiaalkeuze iets aangepast en zal de optielijst mogelijk iets uitgebreider zijn.

Nog dit jaar bij de dealers

Nog voor het einde van dit jaar zal de vernieuwde Micra bij de dealers staan.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer