Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Mitsubishi Outlander GT Prototype – Unieke teaser

Mitsubishi presenteert op de New York Auto Show de Outlander GT Prototype. Om ons alvast op te warmen heeft Mitsubishi een bijzondere teaser verspreid. Dit keer geen donkere studiobeelden, details van de auto of een schets maar gewoon een foto die met een te lange sluitertijd is genomen.

In september vorig jaar konden wij u al een gecamoufleerd prototype van de vernieuwde Mitsubishi Outlander tonen. Inmiddels hebben de Japanners officieel laten weten dat er inderdaad een andere Outlander aan zit te komen. Het blijft echter wel onduidelijk of het hier gaat om een facelift of een andere variant die speciaal voor de VS is. Wij gokken gewoon op de facelift. Mitsubishi voert de Jet-Fighter grille van de Lancer immers langzaam maar zeker door op al haar modellen. Vorig jaar was de Colt al aan de beurt en nu lijkt ook de Outlander hiervan te worden voorzien.

New York Auto Show Het debuut van de Outlander GT Prototype staat gepland voor de New York Auto Show die gepland staat van 10-19 april. Als de auto daar eenmaal onthuld is weten we meer. Wij houden u op de hoogte!

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer