Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Mitsubishi Outlander Cobra – Meer offroad-look voor Mitsubishi Outlander

Cobra levert offroad-accessoires voor de nieuwe Mitsubishi Outlander. De nieuwe SUV van Mitsubishi is door Cobra te voorzien van onder meer een bullbar, sidebars en optionele chromen accessoires. Tevens levert Cobra een aantal lichtmetalen wielen voor de Mitsubishi Outlander.

De accessoires van Cobra zorgen ervoor dat de Outlander een meer offroad-uitstraling krijgt. Aan de voorzijde wordt het model gekenmerkt door chromen spijlen in de onderste grille, een bullbar en een setje extra koplampen. Van opzij zien we naast de bullbars ook een aantal lichtmetalen wielen. De wielen levert Cobra in diverse designs en in de maten 16 en 17 inch. Aan de achterzijde is een chromen strip op de achterklep gemonteerd. Tot slot wordt de Outlander beschermt door extra strips op de portieren.

Veiligheidsregels

Alle accessoires van Cobra voldoen aan de nieuwe Europese regelgeving op het gebied van voetgangersveiligheid. Bovendien levert Cobra alle onderdelen met twee jaar garantie.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer