Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Mitsubishi i-MiEV CARGO – Mitsubishi toont groene bestelbus: i-MiEV CARGO

Naast oplossingen voor de particuliere markt helpt Mitsubishi ook de zakelijke wereld een handje. De Japanse fabrikant stelt op de Tokyo Motorshow een volledig elektrische bestelbus voor.

De i-MiEV CARGO is gebaseerd op de in 2006 gepresenteerde i-MiEV. Naast het design heeft de CARGO uitvoering ook de techniek van de i-MiEV overgenomen. Het betekent dat een 47 kW elektromotor voor de aandrijving zorgt. Het koppel van 180 Nm moet de 3,4 meter lange bestelbus, haar twee inzittenden en de lading soepel van A naar B vervoeren. Dit is mogelijk over een afstand van 160 kilometer.

Lagere voorrijkosten De rare bobbel achterop de i-MiEV CARGO mag er wellicht lachwekkend uitzien, voor veeleisende chauffeurs is hij essentieel. De bagageruimte meet 1350 mm breed, 1180 mm diep en 1100 mm hoog zodat de meeste lading haar plaats wel moet vinden. Hopelijk zorgt dit soort elektrische voertuigen voor lagere voorrijkosten!

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer