Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Mercedes Marco Polo – Vijfsterrencamping

De Mercedes V-klasse staat al te boek als de S-klasse van de minibussen. Als camper moet hij niet onderdoen. We hebben al in slechter hotelkamers geslapen. Echt, serieus.

Een houten vloer? Meubilair waar wit ivoor en zwarte pianolak in harmonie leven met inox? De bedfauteuils afgewerkt in leder? De Marco Polo probeert reizen met evenveel stijl te doen als de Orient Expres. Hij beschikt over indirect sfeerlicht dat onder het aanrecht loopt, beschikt over een waterreservoir van 38 liter, twee vuurpitjes en een frigo van 40 liter.

Elektrisch bed

De achterbank telt twee plaatsen. In gewone zit kan je twee zijdelingse kussen oppompen aan elke kant om over meer steun te beschikken in bochten. Een staaltje van Mercedes denken. Natuurlijk kan je dankzij de elektronische afstelling de meest comfortabele instelling vinden. De ombouw naar bed verloopt eveneens via een knop, waarna een bed van 2 x 1,13 meter vrijkomt. De Marco Polo herkent automatisch de positie die de slaper inneemt en past de druk dusdanig aan dat je steeds comfortabel slaapt. In de slaapstand komt de bank in zijn geheel iets omhoog, waardoor je geen last hebt van de gordelbevestigingen. Het dakdeel kan ook elektrisch omhoog. Daar bevindt zich een tweede bed van 2 x 1,13 meter. Wanneer dat niet gebruikt wordt, kan het dakdeel gewoon dienen om extra hoofdruimte te hebben wanneer de auto stilstaat.

Voor de motoren verwijzen we naar deze test. De prijzen zijn nog niet bekend.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer